maandag 23 juli 2012

Woensdag vertrek!

Uncle Mex voer mee als extra bemanningslid
Afgelopen zaterdag voeren we de havenhoofden van Scheveningen binnen. Het was een prachtige tocht die vrijdag op de Kaag begon en zaterdag vervolgde vanaf IJmuiden. Met de wind in de rug en een ontluikend zonnetje woeien we zo naar onze woonplaats. De afgelopen dagen hebben we de boot bevoorraad en ingedeeld. Ongelooflijk dat ie nog drijft!

Woensdagochtend rond 09:00 uur willen we echt vertrekken. De weersvoorspellingen zijn goed. Zoals het er nu uitziet varen we met de beloofde Noorderwind eerst richting Belgiƫ, om daarna misschien over te steken richting Engeland. We hebben er veel zin in!

3 opmerkingen:

  1. Geweldig jongens dat jullie nu zover zijn, klaar voor vertrek! Ben van plan om met Larissa jullie nog even uit te zwaaien woensdag! X Mar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar gaan jullie dan... En wat een avontuur! Ik ga zeker al jullie verhalen lezen op deze fantastische reis. Lieve Hidde, Lara en papa en mama, een hele goede reis en geniet! Liefs Caroline. En natuurlijk ook dikke knuffels van al jullie vriendjes en vriendinnetjes van Creche Hermelijntje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Caroline, wat leuk dat je reageert! Hidde en Lara genieten met volle teugen dat we fulltime bij ze zijn, en wij ook! T zijn wel twee boeven bij elkaar en ze spannen nu al geregeld samen, dus berg je maar met Bo en Emma ... Verder is Hidde heerlijk zn grenzen aan t verkennen... Je ziet wel dat hij echt n kleuter begint te worden, maar dat zul jij wel ook merken bij Bo. Veel liefs vanuit Frankrijk en ik zal zo snel mogelijk wat zon naar je sturen (als wij ook wat zon ontdekken), kus!

    BeantwoordenVerwijderen